When You Pour Oil And Vinegar Over An Onion, You Make Something Insanely Tasty

32.14% credibility
 
Related

Japan s Cat Island Asks Internet For Food, Gets More Than They Can Store

Stuff
854 points

The schoolboy, 16, who will live with a Russian porn star in a hotel for a month

Stuff
4346 points



Most recent

La Rusia de Putin muy cerca de ganar la carrera para conseguir la vacuna contra el cáncer

NOTICIAS-ETF
8 points

El mundo de la conversación vis a vis está muriendo.

El diario de Enrique
8 points

Cáncer de páncreas: Cómo identificar sus primeros síntomas

NOTICIAS-ETF
8 points

GENERACIONES EN DEGENERACIÓN

Octavio Cruz Gonzalez
6 points

S2 Grupo, multinacional de ciberseguridad, creció 28,4 % en 2023

Ciberseguridad
10 points

Mark Zuckerberg, obligado a dar la cara ante familias de niños víctimas de acoso en redes sociales

NOTICIAS-ETF
8 points

Documentos y requisitos que debes reunir para viajar a la India

MaríaGeek
14 points

Misión histórica y patriótica de la Unidad de Restitución de Tierras.

Pablo Emilio Obando Acosta
44 points

Somos la copa y el vino

El diario de Enrique
8 points

Conoce los detalles de la Copa Mundo de Billar a tres bandas en Bogotá

Ocios y what!?
10 points
SHARE
TWEET
I've never been a big fan of onions. For one thing, they make me cry like a baby when I cut into them. Add to that their overpowering taste and I tend to stay away from them unless they're beer-battered and fried.



Until now.

This fancy flower recipe is far healthier than onion rings and, I'd argue, rivals the greasy dish in flavor. Check out how to make this sweet and savory side below.
SHARE
TWEET
To comment you must log in with your account or sign up!
Featured content