When You Pour Oil And Vinegar Over An Onion, You Make Something Insanely Tasty

32.14% credibility
 
Related

Japan s Cat Island Asks Internet For Food, Gets More Than They Can Store

Stuff
908 points

The schoolboy, 16, who will live with a Russian porn star in a hotel for a month

Stuff
4410 points



Most recent

Ventajas de Contratar una Imprenta Especializada para Empresas

imprentapro
20 points

El Banco Nacional de Costa Rica refuerza su seguridad electrónica con soluciones de Johnson Controls

Tecnologia
10 points

Más allá del blanco y negro: El pensamiento binario en la crítica y su impacto en el diálogo

Carlos Eduardo Lagos Campos
84 points

Magola López: Una Mujer Admirable

Carlos Eduardo Lagos Campos
112 points

Teatrikando Benjamin Bernal La tiendita de los horrores, fenomenal estreno en el Hidalgo.

Benjamin Bernal
12 points

¿Es Cyber Monday buen momento para comprar tecnología?

Prensa
12 points

Raffaella Bianchi nueva Chief Revenue Officer de Grupo Covisian

Tecnologia
8 points

Las fake news son sólo la punta del iceberg de las tácticas de desinformación a nivel global

Ciberseguridad
18 points

La Importancia de las Veedurías Ciudadanas en la Defensa del Erario Público

Luis Horgelys Brito Ariza
18 points

Portworx de Pure Storage extiende las capacidades de la plataforma para acelerar las cargas de trab

Patricia Amaya Comunicaciones
16 points
SHARE
TWEET
I've never been a big fan of onions. For one thing, they make me cry like a baby when I cut into them. Add to that their overpowering taste and I tend to stay away from them unless they're beer-battered and fried.



Until now.

This fancy flower recipe is far healthier than onion rings and, I'd argue, rivals the greasy dish in flavor. Check out how to make this sweet and savory side below.
SHARE
TWEET
To comment you must log in with your account or sign up!
Featured content