When You Pour Oil And Vinegar Over An Onion, You Make Something Insanely Tasty

32.14% credibility
 
Related

Japan s Cat Island Asks Internet For Food, Gets More Than They Can Store

Stuff
720 points

The schoolboy, 16, who will live with a Russian porn star in a hotel for a month

Stuff
4148 points



Most recent

Amanecer en Playa San juan (26/11/2022)

El diario de Enrique
6 points

La evolución del transporte refrigerado y los retos para alcanzar nuevos mercados

Tecnologia
24 points

Celebra Fin de Año con toda en Mercure Santa Marta

Comunicaciones
10 points

Hoy, el Te verde, el gran enemigo del colesterol malo

NOTICIAS-ETF
8 points

Quizás sea algo urgente: Enseña a tus hijos a ser humildes y educados

NOTICIAS-ETF
66 points

Más allá de la seguridad, tema central del Genetec Elevate´22

Tecnologia
12 points

A vueltas con la Vitamina C: ¿Es útil para aligerar los síntomas de la gripe?

NOTICIAS-ETF
84 points

Llegó la Navidad a Sofitel Bogotá Victoria Regia

Comunicaciones
4 points

Genialidades para tus vacaciones en familia, disfrutalas en Residence Inn by Marriott Bogotá

Comunicaciones
10 points

Las vacunas, su impacto positivo en la humanidad y el regreso a la normalidad

Image Press
6 points
SHARE
TWEET
I've never been a big fan of onions. For one thing, they make me cry like a baby when I cut into them. Add to that their overpowering taste and I tend to stay away from them unless they're beer-battered and fried.



Until now.

This fancy flower recipe is far healthier than onion rings and, I'd argue, rivals the greasy dish in flavor. Check out how to make this sweet and savory side below.
SHARE
TWEET
To comment you must log in with your account or sign up!
Featured content