This Is How You Peel An Entire Head Of Garlic In Just A Few Seconds

 
Related

Rescued bear, lion and tiger "brothers" refuse to be separated after 15 years together

Puyol Mos
772 points

Human Trials For A Vaccine That Destroys Cancerous Tumors Just Began

Puyol Mos
616 points



Most recent

LAIKA: un héroe de cuatro patas que alimenta a más de 250 animales afectados por los incendios

Juan C
6 points

La OMS advierte sobre nuevos 35 millones de casos de cáncer en 2050

NOTICIAS-ETF
10 points

Mark Zuckerberg, obligado a dar la cara ante familias de niños víctimas de acoso en redes sociales

NOTICIAS-ETF
8 points

Sigamos soñando

El diario de Enrique
8 points

Dynatrace lanza Observabilidad de IA para grandes modelos lingüísticos e Inteligencia Artificial

Tecnologia
24 points

El agua desalada es el futuro que nos espera para nuestra necesidad de agua para consumo humano

NOTICIAS-ETF
12 points

Nuevo peligro: La IA y la suplantación de identidad con el fin de estafarte con imágenes y vídeos

NOTICIAS-ETF
8 points

Mezclar alimentos ¿sí o no? o ¿cuáles sí y cuáles no?

NOTICIAS-ETF
14 points

Jugando con las palabras poco usadas (cuidado donde las usas)

El diario de Enrique
8 points

Kumon Connect: el método de estudio que se moderniza y salta a lo digital

Prensa
6 points
SHARE
TWEET
Garlic is a decidedly delicious pain.



Yes, you can use a knife and smash your cloves into oblivion, scattering little peel pieces over the floor. You can put the cloves in hot water, but you have to wait half an hour for the skins to soften. If you have to peel a dozen heads, you can shake them into submission between two bowls, but that takes more coordination than many chefs have.

So what's the home chef to do? A new video from Diply has a simple hack for the garlic-loving, but mess-averse, cook. All you have to do is put an entire head of garlic into a Mason jar, seal the lid and shake to your heart's content. After 20 seconds, pour out the contents and your cloves should slip out skin-free.

Simple as that.

Fuente: www.huffingtonpost.com
SHARE
TWEET
To comment you must log in with your account or sign up!
Featured content